0702-147265 INFO@MAMEDIA.SE

Gott Nytt 2016!Önskar alla mina kunder och leverantörer ett gott slut på 2015 och ett Gott Nytt 2016.

För mig känns ett årsskifte alltid positivt och spännande, som ett block med helt nya oskrivna blad som kan fyllas med bra saker. 2015 har  varit ett positivt år på många sätt, men inget är så bra att det inte kan bli bättre.

Har en rolig utmaning framför mig, den drar igång redan i januari. Ett relativt stort projekt som jag kommer att berätta mera om när det är igång. I övrigt rullar det på som vanligt och jag hoppas givetvis att många nya kunder hittar vägen till mig under 2016. Jag förväntar mig många nya möjligheter under det nya året, min inställning till varje nytt år är att det ska bli det bästa året någonsin. Ibland slår det in, ibland inte.

Begränsade öppettider vecka 1

Kontoret är stängt under vecka 53. Vecka 1 är det öppet måndag och tisdag, 4-5 januari. Från och med den 11/1 är det fullt ös igen. Tills dess önskar jag er alla fina helger och en skön ledighet. Även om man jobbar är det ju en hel del lediga dagar…