0702-147265 INFO@MAMEDIA.SE

Mediaproduktion


MaMedia tar ett helhetsgrepp om ditt företags ansikte utåt. Produktion av hemsida, grafisk profil och allehanda trycksaker är sådant som ingår i mina tjänster. Även profil- och produktfotografering samt textproduktion, både säljande och journalistiska/informativa texter. 

WordPress

Med WordPress får du ett proffsigt utseende på din hemsida utan att det behöver kosta skjortan. Med tusentals teman att välja mellan finns det ett som passar alla smaker och behov. Jag bygger även webbshoppar i WordPress till en vettig kostnad för dig som kund. När sajten är klar väljer du om du vill ta över administrationen själv eller om du köper min uppdateringstjänst. Alla sajter/shoppar levereras med grundläggande sökmotoroptimering.

Trycksaker

Jag hjälper dig med allt från visitkort till hela tidningar, från idé till färdig produkt. Produktion av tryckfärdiga original som lämnas till något av de tryckerier som jag samarbetar med.

Grafisk profil

Har du inte redan en grafisk profil tar jag fram en, inklusive design av en logga som levereras i format för tryck och digitala dokument.

Foto

Produkt- och personfotografering i studio. Profilbilder för fri användning samt produktbilder för webbshoppar m m. Fotografering av privatpersoner I begränsad utsträckning.

Text

Mångårig erfarenhet av journalistik och informationstexter. Även copytexter samt storytelling. Vill du skriva själv men känner dig osäker hjälper jag dig att redigera. Skrivelser och överklaganden till myndigheter.

Tidningsproduktion

Mångårig erfarenhet av att redigera tidningssidor, både i dagspress och andra typer av tidningar. Färsk erfarenhet som printredaktör inom Mittmedia. I jobbet som printredaktör ingår såväl redigering av nyhetstexter som rubriksättning. Har även jobbat som reporter, både som anställd och som frilans. Är du personalchef på en tidningsredaktion någonstans i Västra Götaland? Kontakta mig gärna om du behöver en inhoppsvikarie.