0702-147265 INFO@MAMEDIA.SE

Mediaproduktion


MaMedia tar ett helhetsgrepp om ditt företags ansikte utåt. Produktion av hemsida, grafisk profil och allehanda trycksaker är sådant som ingår i mina tjänster. Även profil- och produktfotografering samt textproduktion, både säljande och journalistiska/informativa texter. 

WordPress

Med WordPress får du ett proffsigt utseende på din hemsida utan att det behöver kosta skjortan. Med tusentals teman att välja mellan finns det ett som passar alla smaker och behov. Jag bygger även webbshopar i WordPress till en vettig kostnad för dig som kund. När sajten är klar väljer du om du vill ta över administrationen själv eller om du köper min uppdateringstjänst. Alla sajter levereras med grundläggande sökmotoroptimering.

Trycksaker

Jag hjälper dig med allt från visitkort till hela tidningar, från idé till färdig produkt. Har du inte redan en grafisk profil tar jag fram en, inklusive design av en logga som levereras i format för tryck och digitala dokument.

Foto

Produkt- och personfotografering i studio. Profilbilder för fri användning samt produktbilder för webbshopar m m. Fotografering av privatpersoner I begränsad utsträckning.

Text

Mångårig erfarenhet av journalistik och informationstexter. Även copytexter samt storytelling. Vill du skriva själv men känner dig osäker hjälper jag dig att redigera.

Tidningsredigering

Mångårig erfarenhet av att redigera tidningssidor i både dagspress och andra tidningar. Rubriksättning och redigering av nyhetstexter.