0702-147265 INFO@MAMEDIA.SE

Textproduktion

Det finns många typer av inriktningar när det gäller textproduktion. Oavsett vilken typ av text du vill ha hjälp med kan du vända dig till MaMedia. Mina tjänster är i första hand avsedda att hjälpa företag, men jag har även bistått några privatpersoner att skriva överklaganden till myndigheter. Genom saklighet och god argumentation har skrivelserna fått berörda myndigheter att ta tillbaka sina beslut.

Journalistik

Mångårig erfarenhet av att producera journalistiska texter samt informationstexter. Erfarenhet från att skriva för veckopress och magasin samt för kundtidningar. Även omfattande erfarenhet av korrekturläsning samt redigering av nyhets- och featuresidor i dagspress.

Content

Att skriva content för webben är lite speciellt. Samtidigt som texterna ska vara läsvänliga ska de också utgöra stommen i sökmotoroptimeringen (SEO). Här gäller det att vara kreativ då det förutom ren information handlar om att skriva så att sökmotorerna rankar sidan högt.

Storytelling

Vill du sälja din produkt eller tjänst genom att väva in din egen historia? Jag hjälper dig att berätta din story på ett sådant sätt att den även blir en stor del av din marknadsföring. Det handlar i de flesta fall om varför du gör det du gör, varför du brinner för det och varför du vill förmedla det till andra.

Copy

Copytexter, alltså redaktionella reklamtexter, anses allmänt sälja bra. Redaktionella annonser där fakta varvas med bilder och säljargument har generellt högre status hos läsaren än rena reklamannonser. Här gäller det att fånga läsarens intresse redan från början …